Älskar att köra bil

Ända sedan jag tg mitt körkort har jag älskat känslan att kunna sätta mig i en bil och snabbt ta mig precis dit jag vill. Ibland åker jag ut på en tur med bilen bara för turens skull - en tripp utan mål så att säga. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att köra en automatbil och ju mer utmanande vägen är, desto roligare! Jag är inte galen i höga farter, men jag gillar att få växla upp och ner och svänga en del och sådär. Här i Sverige har vi ju väldigt raka och fina vägar. En gång var jag i Grekland och skulle med en hyrbil ta mig runt ute på landsbygden - det var verkligen så himla roligt! Det är något jag vill göra om en dag...

Ny bil

Men nu är det i alla fall dags för oss att köpa en ny bil. Vår gamla har problem mest hela tiden, dessutom längtar jag efter något nytt. Jag har spanat på lite olika bilmärken och fastnat för Skoda. Det är något med harmonin mellan pris och kvalitet med det där bilmärket, jag har en känsla av att man får mycket bil för pengarna.

Skoda i Ystad

Jag ska åka ner till Michelsens Bil i Ystad och spana lite på de olika Skoda bilarna. Michelsens Bil är en Skoda återförsäljare och efter att ha hängt en del på michelsensbil.se så har jag fått uppfattningen av att de nog har de flesta bilarna på display. Kanske får jag provköra lite också. Det vore roligt! Jag har kört bil i Ystadtrakten en gång innan och det var helt underbart - vilket landskap där är alltså! 

18 Oct 2016