Håll ditt hem rent – utan att städa!

Att städa kan utan tvekan vara en av de tråkigaste sysslorna, men det är något vi alla måste göra. Utöver all småstädning man gör under veckan, behövs oftast en mer grundlig genomgång till helgen, med bland annat dammsugning och våttorkning. Det sköter sig tyvärr inte av själv utan kräver en hel del energi och inte minst tar det upp en massa tid. Men vad skulle du säga ifall jag säger att det finns ett sätt att slippa detta? Genom att gå in på hemstädning i Stockholm och ordna hemstädning i Stockholm blir städning ett minne blott!

Boka provstädning redan idag

Ifall hemstädning låter intressant går det att boka en provstädning i syfte att testa tjänsten. Det är vad jag personligen rekommenderar. På så vis slipper man binda sig utan betalning sker per timme. Är resultatet tillfredställande kan man skaffa ett städabonnemang. Till mig kommer de exempelvis och städar en gång i veckan, vilket sparar mig ovärdelig tid.

Flyttstädning

Städenergi erbjuder även andra typer av städning. Bland annat flyttstädning i Stockholm. När man flyttar gäller det att hålla koll på hundra olika saker känns det som. Det är en jättesmidig lösning vilket ger dig en sak mindre att ha hand om. Precis som med hemstädningen, går det att fixa en offert direkt från deras webbplats: flyttstädning i Stockholm. Tänk på att boka minst tre dagar innan för att vara säker på att de har tid, då de genomför 35 till 50 stycken flyttstädningar i veckan. Är Städenergi lika noggranna som vid hemstädning blir nog resultatet fläckfritt. Om man ändå skulle bli missnöjd finns en nöjd-kund-garanti på tio dagar. 

6 Nov 2016