När ska man skaffa en cykelkorg?

När jag var liten så var det bara gamla tanter och farbröder som hade cykelkorg. Idag sitter jag här och kikar bland Atran Velo & Racktime för att hitta en cykelkorg som jag vill ha. Betyder det att jag har blivit gammal? Jag hoppas inte det. Eller ja, det beror ju på vem du frågar såklart. En femåring tycker nog att jag är jättegammal, medan min spegel säger att jag inte är en dag över 27 ;) 

Men så var det det här med vilken cykelkorg man ska välja. Jag hittade en jättesnygg cykelkorg från AVS, eller Atran Velo. Den ser ut som en gammaldags sockerlåda. En sån där i trä ni vet. Hur läcker som helst. Men hur praktisk är den egentligen? 

Svårt att välja

När jag sedan kollar på Racktime cykeltillbehör så blir jag ännu mer vilsen. De har ju också snygga cykelkorgar. Det bästa kanske är om jag cyklar till en cykelaffär och kollar på dem där. Och får testa dem på min cykel också så att de passar. 

Jag skulle inte bli förvånad om det slutar med att jag blir så villrådig att jag inte klarar av att köpa en cykelkorg. Men jag behöver den verkligen. Det trodde man aldrig när man var 12 år gammal. Nu fattar jag ju hur bra det är att kunna lägga saker i korgen när man cyklar. hade jag vetat det då, så hade jag nog haft en korg på cykeln redan som barn. 

10 Feb 2019