Skönt med lite ledighet

Det är så skönt att ha semester. Det är nu under denna perioden man kan ta det lite lugnare och stressa ner lite. Jag älskar att ligga i hängmattan här hemma och läsa böcker. Har dessvärre fått skaffa läsglasögon, för att kunna läsa. Men det gör inte så mycket, har skaffat mig riktigt snygga läsglasögon, så det funkar. Denna sommaren har vi inte planerat allt för mycket. Det ska väl bli ett nöjesfält med barnen, samt ett par korta turer. Men ingen direkt lång resa. Det blir det till vintern istället, då vi ska utomlands två veckor. Man måste ta det lugnt ibland, och tillåta sig att bara vara. Ska ta det lugnt även med träningen.

Greja med trädgården

Jag har dock planer på att detta året greja en del med trädgården. Men bara de dagar jag har lust om man så säger. Jag vill ändra om lite, samt även skaffa en damm. Det vore inte fel att bygga en altan med, men tror att jag ska anlita hantverkare till det. 

Semester i vinter

Det kan tyckas lyxigt att ha semester på sommaren samt vintern, men jag har massa sparade dagar samt inarbetade dagar att ta ut. Därför är det reda nu bokat en resa på två veckor med hela familjen. Men ska inte prata så mycket om den nu, men kanske återkommer med mer om denna resa när det börjar närma sig eller efter att vi har varit där.

16 Jul 2019